Home | Sitemap | Contact
 
  Home †† Stichting Vonzell †† Activiteiten †† Gallery †† Gastenboek †† Contact †† Nieuws †† Nieuwsbrief †† Fotos 10Jarig bestaan †† Bereik Stg. Vonzell ††  
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player
     
 
 
YIEPS PROJECT
 
Stichting Vonzell
November 2019

 

Stichting Vonzell zal in de periode van november 2019 tot en met 31 juli 2020 met een small grant van de Amerikaanse Ambassade in Suriname, het project " Youth Innovative Entrepreneurship Program Suriname (YIEPS)" uitvoeren. Dit project is bedoeld om ondernemerschap onder 20 jongeren tussen 16 en 24 jaar te stimuleren, waarbij er uit IMEAO 1,2,3,4 en 5 elk een team van 4 IMEAO studenten (3e en de 4e leerjaar) van de studierichtingen Marketing, Toerisme en Economie wordt gevormd. De teach-in van dit project is op 18 november 2019.Het project bestaat uit de Volgende activiteiten


Trainingen: De studenten worden getraind op het gebied van basis concepten van ondernemerschap zoals competenties in ondernemerschap, marketing en financiŽn om hun bedrijfsidee uit te werken. Dit 10-daagse trainingstraject wordt verzorgd in de periode 21 november 2019 t/m 13 februari 2020 op de maandag en onderdag van 17:00u-19:00u.


Mentoring: Gedurende het hele proces worden de studenten toegewezen aan business mentoren. Deze mentoren zullen de studenten als team begeleiden en er zullen mentoring sessies worden gehouden voor alle 5 teams. Zij worden gecoacht om een eenvoudige businessplan te schrijven.


Competitieve business presentatie: Tijdens dit event krijgen de studenten de gelegheid hun business idee te presenteren en alles dat zij tijdens het traject hebben geleerd omzetten in de praktijk. Het winnend team zal een prijs van USD 500,- ontvangen, hetgeen als startkapitaal voor hun bedrijf gebruikt zal worden.


Aftercare: Binnen de aftercare wordt ondersteuning en begeleiding aan het winnend team geboden om het bedrijf te starten.

Onze dank gaat uit naar de Amerikaanse Ambassade van Suriname.
 
cr1
  Copyright © 2015 Stg. Vonzell. All rights Reserved                Hosting & Design by DSTN Suriname N.V.